بی صدا- گوگل پلی استور چیست؟ | آموزش استفاده از گوگل پلی و ویژگی های آن (2021)

بی صدا- گوگل پلی استور چیست؟ | آموزش استفاده از گوگل پلی و ویژگی های آن (2021)
در این مقاله به همه چیزی که لازم است در مورد اپلیکیشن گوگل پلی استور بدانید پرداخته شده است و تلاش کردیم به شکلی جامع به سوال گوگل play store چیست پاسخ بدهیم. در این مقاله میتوانید با بخش های خوب و مفیدی از پلی استور آشنا شوید که در این زمینه قصد داریم با ارائه اطلاعات مفید دانش شما در مورد سرویس گوگل را افزایش دهیم که بدون شک برای کاربرانی از که از پلتفرم اندروید استفاده میکنند گزینه خوبی خواهد بود. امروزه میلیون ها نفر از سراسر جهان برای دریافت و نصب بازی و اپلیکیشن های مورد نیاز خود از پلی استور استفاده میکنند که در این زمینه قصد داریم با معرفی بخش های مختلف این سرویس باشما همراه باشیم.
بدون شک یکی از دلایل موفقیت سیستم عامل اندروید وجود یک فروشگاه و مرکز دانلود اپلیکیشن به نام گوگل پلی استور است. فروشگاهی که حالا روزانه میلیونها نفر از سراسر جهان به آن مراجعه کرده و به دنبال خرید، نصب یا به روز رسانی اپلیکیشن مورد نظر خود هستند. با این حال، شاید ماهیت Google Play Store برای خیلیها ناشناخته باشد و برخی نیز با همه ویژگیها و جوانب آن آشنایی نداشته باشند. به همین بهانه، این مقاله را به گوگل پلی و هر آنچه لازم است درباره آن بدانید اختصاص خواهیم داد. با مجله خبری تحلیلی پلازا همراه باشید.
لازم به ذکر است بدانید که در ادامه اطلاعات مربوط به تحریم های گوگل پلی استور برای ایرانیان و عدم استفاده شرکت هوآوی از این سرویس در محصولات خود برای شما بازگو شده است که در این زمینه میتوانید به اطلاعات خوبی دست پیدا کنید. لازم به ذکر است بدانید که در این زمینه رخداد های عجیبی اتفاق افتاده که بدون شک میتواند دانش شما در این زمینه را افزایش دهد پس باما همراه باشید.
در ویدیوی زیر نیز میتوانید با اطلاعاتی کلی درباره «اپلیکیشن گوگل پلی استور» آشنا شوید.
اگر با دیدن ویدیو فوق هنوز هم سوال گوگل پلی استور چیست؟ برایتان وجود دارد پیشنهاد میشود در ادامه باما همراه باشید که اطلاعات بسیاری در این زمینه اشاره شده است که با خواندن آن میتوانید دانش خود در این زمینه را به طرز قابل قبولی افزایش دهید. لازم به ذکر است بدانید که آموزش های کاربردی نظیر ثبت نام و ورود و حتی حذف و نصب برنامه ها برای شما قرار گرفته است که در این زمینه اگر سوالی داشتید میتوانید در نظرات باما همراه باشید. همچنین اگر بدنبال اطلاعات نام play store چیست هستید در ادامه میتوانید به موارد خوبی دسترسی داشته باشید.
آنچه در ادامه میخوانید:
گوگل پلی استور چیست؟ | برنامه پلی استور چیست ؟
Table of Contents
اگر برای شما نیز این سوال پیش آمده که پلی استور چیست ؟ باید بدانید که این مورد سرویس رسمی گوگل برای معرفی ، دانلود و بروزرسانی بازی و اپلیکیشن های اندرویدی بوده که امروزه میلیون ها بازی و برنامه در آن موجود است که بدون شک میتوان آنرا کامل و جامع ترین مرجع دانلود بازی اندروید و برنامه اندروید دانست. اگر قصد دارید در کمترین زمان ممکن به نسخه جدید بازی و برنامه های خود دسترسی داشته باشید گوگل منبع مناسبی است که برای اولین بار میتواند نسخه جدید فایل های APK را برای شما قرار دهد.
با دانستن اینکه گوگل پلی چیست میتوانید به سراغ آموزشات مربوط به این سرویس بروید که در بخش مربوط به بخش های مختلفی از این سرویس اشاره شده است. اگر زمان زیادی از این سرویس استفاده میکند بازهم پیشنهاد میشود که بخش مربوط به آموزش گوگل پلی را مشاهده کنید زیرا به بخش های خوبی اشاره شده است که میتواند برای شما مفید واقع شود. همچنین شما عزیزان میتوانید در ادامه سوالاتی که ممکن است برای شما پیش بیاید را مطالعه کنید.
از نگاه فنی و موبایل، گوگل پلی اساسا یک اپلیکیشن است، اما در حقیقت باید آن را یک پلتفرم دانست. این پلتفرم تحت مالکیت گوگل یکی از سرویسهای این کمپانی به حساب آمده که از طریق آن انواع محتوای دیجیتال را به کاربران ارائه میکند. برخلاف آنچه اکثرا تصور میشود، اپلیکیشن گوگل پلی استور تنها یک فروشگاه اپ نبوده و انواع مختلف محتوا مثل موسیقی، فیلم، بازی، کتاب و… در آن یافت میشود.
اگر بدنبال این هستید که بدانید چگونه گوگل پلی را فعال کنیم در پاسخ به این سوال باید گفت که این سرویس برای تمام گوشی ها به صورت پیشفرض فعال بوده که فقط باید وارد آن شوید. در این زمینه با دارا بودن یک اکانت معتبر در جیمیل میتوانید به سرویس گوگل دسترسی پیدا کنید. در این زمینه باید رمز درست را نیز وارد کنید که نگران لو رفتن رمز ایمیل نباشید زیراهمان طور که گفته شد این سرویس توسط شرکت گوگل ساخته شده است که مشکلی از این بابت برای شما پیش نخواهد آمد.
آیا همه گوشی های اندرویدی گوگل پلی استور دارند؟
Google Play Store بر روی همه گوشیهای اندرویدی که به همراه گوگل پلی سرویس ارائه میشوند از پیش نصب شده است. پلتفرم اندروید یک پلتفرم متن باز بوده و استفاده از آن رایگان است و به همین جهت، کمپانیهای تولید کننده گوشیهای هوشمند مجبور به از پیش نصب کردن گوگل پلی سرویس نیستند، اما به سبب محبوبیت این سرویس، معمولا کمپانیها گوشیهای خود را همراه گوگل پلی سرویس عرضه میکنند. در این میان، استثناهایی نیز وجود دارند که کمپانی چینی هواوی بزرگترین آن است. به دلیل اعمال ممنوعیت جهت استفاده از سرویسهای گوگل، چند سالی است که هواوی نمیتواند گوشیهای خود را به همراه گوگل پلی سرویس ارائه کرده و به همین دلیل در تلاش است تا جایگزینهای بومی خود را گسترش دهد.
اگر سوال پلی استور گوشی کجاست برای شما بوجود آمده باید بدانید که مکان خاصی برای این مورد درنظر گرفته نشده است که میتوانید نسبت به نسخه گوشی خود ورژن مربوط به این اپلیکیشن را با آیکون مربوط در اختیار داشته باشید که جهت کار با آن نیاز به لاگین نمودن ایمیل خواهید داشت که تا اینکار را انجام ندهید امکان استفاده از خدمات گوشی برایتان فعال نخواهد شد.
آیا باید همه اپلیکیشن ها را از پلی استور دانلود کنیم؟
گوگل توصیه میکند که همه اپهای خود را از اپلیکیشن پلی استور دانلود کنید؛ زیرا این کمپانی همواره امنیت این پلتفرم را زیر نظر داشته و تلاش میکند که هیچ بدافزاری به آن ورود پیدا نکند. با این حال، گوگل پلی تنها محل دانلود اپلیکیشن نبوده و فروشگاههای اپلیکیشن اندرویدی زیادی در حال حاضر فعال هستند. در این زمینه میتوانید به فهرست خواسته ها در گوگل پلی دسترسی داشته باشید که بازی و برنامه های ضروری خودرا میتوانید در لیست علاقه مندی ها قرار دهید.
حذف گوگل پلی استور از گوشی
اگر پلی استور از پیش روی گوشی شما نصب شده باشد به عنوان یک اپلیکیشن سیستمی شناخته شده و به احتمال زیاد گوشی اجازه حذف آن را نخواهد داد. تنها راه حذف Google Play Store یا هر اپلیکیشن سیستمی دیگر روت کردن گوشی اندرویدی است که این کار نیز عواقب خودش را به همراه خواهد داشت.
آموزش استفاده از گوگل پلی
پلی استور گوگل ویژگیها و امکانات زیادی را شامل میشود و در حال حاضر به عنوان بزرگترین پلتفرم دانلود اپلیکیشن جهان شناخته میشود. در این بخش به چگونگی استفاده از این امکانات و کار با پلی استور اشاره خواهیم کرد.
اگر از کاربرانی هستید که برای اولین بار از گوشی های اندرویدی استفاده میکنید و یا به تازگی با سرویس گوگل آشنا شده اید نیاز به آموزش گوگل پلی استور خواهید داشت که در ادامه این بخش قصد داریم شمارا با روش های مختلفی از این سرویس آشنا کنیم که بدون شک میتواند برایتان مفید واقع شود. اموزش مربوط به ثبت نام ، دانلود ، بروزرسانی ، لیست علاقه مندی ها و بخش های مهم دیگری که میتواند برای هر کاربر اندرویدی مفید باشد برایتان بازگو شده که پیشنهاد میشود در ادامه باما همراه باشید.
ورود و ثبت نام
چگونه گوگل پلی را فعال کنیم؟ برای ثبت نام و ورود به play store تنها به یک حساب گوگل نیاز دارید. تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که حساب گوگل خود را در گوشیتان فعال کرده و پس از آن play store به صورت خودکار حساب گوگل را شناسایی و به شما اجازه ورود خواهد داد.
دانلود، به روز رسانی و حذف اپلیکیشن
به منظور دانلود، به روز رسانی یا حذف یک اپلیکیشن در play store کافی است که آن را پیدا کنید. گزینه جستجو play store بهترین راه برای پیدا کردن یک اپلیکیشن خاص بوده و اپلیکیشن و بازیهای مختلف در دسته بندیهای متفاوت نیز قابل دسترس هستند. بعد از پیدا کردن اپلیکیشن مورد نظر خود آن را لمس کنید، اگر اپ مورد نظر روی دستگاه شما نصب نشده باشد گزینه سبز رنگ «نصب» یا «Install» برای نصب آن وجود خواهد داشت. در صورتی که اپلیکیشن از پیش روی دستگاه شما نصب باشد گزینه «حذف نصب» یا «Uninstall» موجود بوده و اگر نسخه به روزرسانی مربوط به اپ توسط توسعه دهنده آن به play store اضافه شده باشد یک گزینه جهت به روز رسانی اپلیکیشن نیز به گزینه حذف نصب اضافه خواهد شد.
لیست علاقمندی ها (Wishlist)
اگر تمایل داشته باشید به اپلیکیشن، موسیقی، کتاب یا هر محتوای دیگری که روی پلی استور پیدا کردید دوباره دسترسی داشته باشید یا آن را نشان کنید، خیلی راحت میتوانید محتوای مورد نظر خود را به فهرست علاقمندیهای پلی استور یا همان Wishlist اضافه کنید. برای این کار کافی است بعد از پیدا کردن محتوا، علامت مربوط به فهرست علاقمندیها را انتخاب کنید. سپس میتوانید از منوی گوگل پلی و بخش Wishlist به همه آنچه که به فهرست علاقمندیهای خود اضافه کردید دسترسی پیدا کنید.
اگر بدنبال این هستید که بدانید فهرست خواسته ها در گوگل پلی کجاست متن فوق را به دقت مطالعه کنید که این بخش به لیست علاقه مندی ها نیز معروف است و به شما این اجازه داده میشود تا بتوانید بازی یا برنامه هایی که به آنها نیاز دارید را در مکانی به عنوان یک لیست نشانه دار قرار دهید تا هر زمان که به آنها نیاز داشتید بتوانید بدون دردسر پیدایشان کنید. از دیگر مواردی که در این زمینه میتواند برای شما مفید باشد زمانی بوده که اطلاعات گوشی شما از بین رفته و یا دستور بازگشت به کارخانه را صادر نموده اید که در این بخش میتوانید به تمام بازی و برنامه های مورد علاقه خود دسترسی پیدا کنید.
محدود سازی دسترسی
اگر تبلت خانوادگی دارید یا اجازه دسترسی به گوشی هوشمندتان را به کودکان خود میدهید میتوانید تنظیماتی را در گوگل پلی اعمال کنید تا برخی از محتواها از دسترس آنها خارج شوند. برای این کار از منوی گوگل پلی به بخش تنظیمات رفته و سپس گزینه Parental controls را فعال کنید. بعد از فعالسازی این گزینه، قادر خواهید بود تا دسترسی به انواع محتوا را بر اساس رده سنی آنها محدود کنید.
به روز رسانی خودکار
اگر میخواهید که اپلیکیشنهای شما در Google Play Store به صورت خودکار به روز رسانی شوند به منوی تنظیمات رفته و سپس Auto-Updates-apps را انتخاب کنید. در این بخش میتوانید تنظیماتی را اتخاذ کنید که اپلیکیشنهای شما روی شبکه وایفای یا با استفاده از دیتا گوشی به صورت خودکار به روز رسانی شده و یا کاملا به روز رسانی خودکار را غیرفعال کنید. همچنین این انتخاب را نیز خواهید داشت که اعلانهای مربوط به به روز رسانی خودکار را حذف کرده تا اپلیکیشنها بدون اعلان در پس زمینه به روز رسانی شوند.
بروزرسانی گوگل پلی
برای به روز رسانی گوگل play store، به منوی تنظیمات و گزینه About بروید. در قسمت Play Store Version میتوانید نسخه گوگل پلی خود را مشاهده کنید. در صورت لمس این گزینه، اگر play store به روز نباشد دانلود به روز رسانی آن آغاز شده و در غیر این صورت پیغامی با این محتوا که شما در حال استفاده از جدیدترین نسخه گوگل پلی هستید به نمایش در خواهد آمد.
حذف تبلیغات گوگل پلی استور
گوگل برخی اپلیکیشنها را به عنوان محتوای تبلیغاتی در بالای فهرست جستجو نشان داده و یا آنها را به کاربر پیشنهاد میدهد. در حال حاضر، امکان حذف تبلیغات Google Play Store وجود ندارد و هیچ گزینهای برای این کار پیش بینی نشده است.
حذف اکانت گوگل پلی استور
حذف اکانت گوگل پلی تنها اکانت مربوط به این پلتفرم را حذف کرده و هیچ تاثیری بر روی حساب گوگل شما نخواهد داشت. برای حذف اکانت اپلیکیشن گوگل پلی مراحل زیر را دنبال کنید. لازم به ذکر است که ممکن است برخی اصطلاحات در گوشیهای مختلف متفاوت باشد.
- به تنظیمات گوشی بروید.
- Accounts را انتخاب کنید.
- حساب مربوط به Google Play Store را انتخاب کنید.
- Remove Account را لمس کرده و سپس این کار را دوباره تکرار کنید.
- در این مرحله از شما درخواست میشود که پین، الگو، رمز عبور یا هر متود امنیتی دیگری که از آن استفاده میکنید را وارد کرده یا فعال کنید. بعد از انجام این مرحله حساب اپلیکیشن گوگل پلی استور شما حذف شده است.
مشکلات متداول در Google Play Store
گاهی اوقات مشکلاتی در play store به وجود میآیند که مانع استفاده از این اپلیکیشن خواهند شد. این مشکلات معمولا به طرف کاربر و دستگاه اندرویدی مربوط شده و امکان حل آنها تنها در چند مرحله وجود دارد. مشکلات متداول و رایج در گوگل پلی دو مورد «مشکل دانلود از گوگل پلی» و «متوقف شدن گوگل پلی استور» را شامل میشوند.
نحوه حل مشکل دانلود از گوگل پلی استور و متوقف شدن گوگل پلی استور
پیش از اینکه به سراغ نحوه حل مشکل دانلود از گوگل پلی استور و متوقف شدن گوگل پلی استور برویم ابتدا باید چند قانون کلی را مرور کنیم. پلی استور تنها میتواند یک اپلیکیشن را به صورت همزمان دانلود کند و سایر اپلیکیشنها را در فهرست انتظار قرار میدهد تا بعد از پایان رسیدن دانلود اپلیکیشن اول دانلود آنها آغاز شود.
علاوه بر این، پلی استور معمولا برخی فایلهای بزرگ را فقط روی شبکه وایفای دانلود میکند و بهتر است که از غیر فعال بودن گزینه Download over Wi-Fi در منوی تنظیمات اپلیکیشن اطمینان حاصل کنید.
حال اگر این دو مورد را بررسی کردهاید و همچنین اطمینان دارید که گوشی هوشمند شما فضای کافی برای دانلود از گوگل پلی را دارد، اما باز هم نمیتوانید از این پلتفرم دانلود کنید به مشکلی که عمدتا تحت عنوان ارور «Error-20» شناخته میشود برخوردهاید. برای حل این مشکل و همچین حل متوقف شدن گوگل پلی استور باید نسبت به پاکسازی کش و همگامسازی مجدد حساب گوگل خود اقدام کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
- با مراجعه به تنظیمات گوشی خود وارد بخش Applications یا Apps شوید.
- عبارت Google Play Store را جستجو کنید.
- روی گزینه Clear Data و Clear Cache کلیک کنید.
- سپس، به قسمت حسابها در منوی تنظیمات رفته و حساب گوگل خود را حذف کنید.
- گوشی خود را مجددا راهاندازی کرده و وارد حساب گوگل شوید.
- وارد پلی استور شوید و اپلیکیشن مورد نظر خود را دانلود کنید.
بهترین جایگزین گوگل پلی استور
زمانی که صحبت از جایگزین برای گوگل پلی استور میشود باید به این نکته اشاره کنیم که Google Play Store اندروید در حال حاضر بزرگترین فروشگاه اپلیکیشن اندروید به حساب آمده و آمار دانلود بیش از 108 میلیاردی این پلتفرم در سال 2020 به خوبی بیانگر این مسئله است. در حال حاضر هواوی در حال گسترش فروشگاه اپل خود تحت عنوان App Gallery است و امید دارد که از این طریق بتواند با تحریم سرویسهای گوگل مبارزه کند. Galaxy Store سامسونگ نیز یکی دیگر از جایگزینهای گوگل پلی استور است که بیشتر اپلیکیشنهای متناسب گوشیهای این کمپانی در آن یافت میشوند. آمازون نیز فروشگاه اپلیکیشن اختصاصی خود را در اختیار توسعه دهندگان قرار داده است، اما اپ استور این کمپانی نیز اصلا در حد و اندازههای گوگل پلی استور نیست.
مقاله مربوط به گوگل پلی استور چیست؟ | آموزش استفاده از گوگل پلی و ویژگی های آن به پایان رسید که در این میان میتوانید به موارد خوبی دسترسی داشته باشید. همچنین شما عزیزان میتوانید در نظرات باما همراه باشید و نظر خودرا نسبت به این مقاله باما به اشتراک بگذارید.
سخن پایانی
مقاله ای تحت عنوان گوگل پلی استور چیست؟ | آموزش استفاده از گوگل پلی و ویژگی های آن در اختیار شما قرار گرفته است که میتوانید به اطلاعات خوبی در این زمینه دسترسی داشته باشید که بدون شک میتواند دانش شما در این زمینه را افزایش دهد. لازم به ذکر است بدانید که تقریبا تمامی بخش های مربوط به این سرویس گوگل در مقاله فوق بازگو شده است که اگر در این زمینه سوال یا مشکلی داشتید پیشنهاد میشود سوالات خودرا در نظرات برای ما ارسال کنید. لازم به ذکر است بدانید نظرات شما در تولید و بررسی مطالب این چنینی تاثیرگذار خواهد بود که میتوانید نظر خود نسبت به این مقاله را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
در این مطلب سعی کردیم تا به شکلی کامل به سوال گوگل پلی استور چیست پاسخ داده و همه آنچه لازم است در مورد آن بدانید را پوشش دهیم که امیدوارم مورد توجه شما قرار گرفته باشد. شما در مورد این پلتفرم چه فکر میکنید؟ به نظر شما نقطه قوت گوگل پلی استور چیست و چه عاملی سبب شده تا این پلتفرم نسبت به سایر اپ استورها برتری پیدا کند؟ با ما در بخش نظرات همراه باشید.
بی صدا- گوگل پلی استور چیست؟ | آموزش استفاده از گوگل پلی و ویژگی های آن (2021)
لینک مطلب