دانلود تحقیق و پاورپوینت

دانلود پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر 2021

دانلود پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر 2021

دانلود پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر 2021

لینک دانلود محصول

پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر


مقدمه


اهمیت تغذیه ای شیر و فرآورده های لبنی بر هیچ كس پوشیده نیست. شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رود.

از روزگاران کهن، شیر گاو به عنوان یک غذای ضروری در بسیاری از غذاهای روزمره به شمار می رفته است. با توجه به اینكه شیر ماده غذایی است كه  از سرعت فسادپذیری بسیار زیادی برخوردار می باشد تولید بهداشتی ، جمع آوری مناسب ،  اصول صحیح نگهداری و فراوری آن اهمیت فوق العاده زیادی دارد. ارتقا كیفیت شیر خام سبب بهبود در كیفیت انواع فرآورده ای لبنی بدست آمده از شیر می گردد. از آنجائیكه بعضاً فاصله مراكز تولید شیر تا كارخانجات لبنی زیاد بوده و در برخی از مناطق برای سرد نگه داشتن شیر خام تجهیزات سرمایشی لازم در دسترس نیست یكی از راههای مناسب برای حفظ كیفیت شیر در این مواقع، فعال كردن سیسم لاكتوپراكسیداز شیر می باشد.



شیر بطور طبیعی حاوی چند عامل ضد میكروبی است كه خاصیت باكتری استاتیك یا باكتریسید دارند و لاكتنین نامیده می شوند. مهمترین عوامل ضد میكروبی شیر عبارتند از:


· لیزوزیم

· لاكتوفرین

· لاكتوپراكسیداز

· ایمنوگلوبولین ها

دانلود پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر 2021

لینک دانلود محصول

دکمه بازگشت به بالا