دانلود تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان 2021

دانلود تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان 2021
لینک دانلود محصول
تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان
این محصول در قالب فایل word و در 126 صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
فهرست مطالب
فصل اول
1-1مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………… 2
1-2اهمیت كشت سیب زمینی………………………………………………………………………………………………. 3
1-3 اهمیت سیب زمینی در ایران…………………………………………………………………………………………… 4
1-4 منطقه مورد مطالعه……………………………………………………………………………………………………… 5
1-4-1 استان خراسان…………………………………………………………………………………………………….. 5
1-4-2 استان سمنان………………………………………………………………………………………………………. 7
فصل دوم
2-1 سابقه تحقیقات در زمینه تبخیر -تعرق………………………………………………………………………………. 10
2-2 عوامل موثر بر تبخیر و تعرق…………………………………………………………………………………………… 18
2-2-1 عوامل هواشناسی……………………………………………………………………………………………….. 18
2-2-2 فاكتورهای گیاهی……………………………………………………………………………………………….. 18
2-2-3 شرایط محیطی و مدیریتی…………………………………………………………………………………….. 19
2-3 روش سازمان خواربار و كشاورزی ملل متحد ( FAO )……………………………………………………………. 19
2-4 روش فائو – پنمن- مانتیس………………………………………………………………………………………….. 20
2-4-1 تعیین گرمای نهان تبخیر ( l )……………………………………………………………………………… 21
2 -4-2 تعیین شیب منحنی فشار بخار (D)…………………………………………………………………………… 21
2-4-3 تعیین ضریب رطوبتی (g )…………………………………………………………………………………….. 22
2-4-4 تعیین فشار بخار اشباع (ea )………………………………………………………………………………….. 22
2-4-5 تعیین فشار واقعی بخار (ed )…………………………………………………………………………………… 22
2-4-6 تعیین مقدار تابش برون زمینی(Ra )…………………………………………………………………………. 23
2-4-7 تعداد ساعات رو شنایی(N)……………………………………………………………………………………. 24
2-4-8 تابش خالص(Rn )………………………………………………………………………………………………. 24
2-4-9 شار گرما به داخل خاك(G)…………………………………………………………………………………… 25
2-4-10 سرعت باد در ارتفاع 2 متری…………………………………………………………………………………. 25
2-5 لایسیمتر………………………………………………………………………………………………………………… 25
2-6 تارخچه ساخت لایسیمتر………………………………………………………………………………………………. 26
2-7 انواع لایسیمتر:…………………………………………………………………………………………………………. 28
2-7-1 لایسیمتر زهكشدار………………………………………………………………………………………………. 28
2-7-2 لایسیمتر وزنی………………………………………………………………………………………………….. 29
2-7-2-1 لایسیمترهای وزنی هیدرولیك……………………………………………………………………………… 30
2-11-2-2 میكرو لایسیمترهای وزنی …………………………………………………………………………………. 32
2-8 طبقه بندی لایسیمترها از نظر ساختمانی……………………………………………………………………………. 35
2-8-1 لایسیمترهای با خاك دست نخورده…………………………………………………………………………… 35
2-8-2 لایسیمترهای با خاك دست خورده……………………………………………………………………………. 36
2-8-3 لایسیمترهای قیفی ابر مایر …………………………………………………………………………………….. 36
فصل سوم
3-1 محل انجام طرح………………………………………………………………………………………………………… 38
3-2 معرفی طرح و نحوه ساخت لایسیمتر…………………………………………………………………………………. 38
3-3 تهیه بستر و نحوه كشت……………………………………………………………………………………………….. 39
3-4 محاسبهَ ضریب گیاهی…………………………………………………………………………………………………. 40
3-5 انتخاب روش مناسب برآورد تبخیر-تعرق…………………………………………………………………………….. 42
3-6 پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی………………………………………………………………………………………. 43
فصل چهارم
4-1 بافت خاك………………………………………………………………………………………………………………. 45
4-2 اندازه گیری پتانسیل آب در گیاه……………………………………………………………………………………… 45
4-3 محاسبه ضریب گیاهی (kc) سیب زمینی…………………………………………………………………………… 45
4-4 محاسبه تبخیر ـ تعرق و تحلیلهای آماری…………………………………………………………………………….. 46
4-5 پهنه بندی نیازآبی گیاه سیب زمینی………………………………………………………………………………….. 46
4-6 بحث در مورد نتایج…………………………………………………………………………………………………….. 47
4-7 نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………………….. 48
4-8 پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………… 48
منابع و ماخذ…………………………………………………………………………………………………………………. 84
دانلود تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان 2021
لینک دانلود محصول