دانلود تحقیق و پاورپوینت

دانلود اصول كنترل بیماریهای گیاهی _ جلوگیری از پیدایش آفت باكتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیكی 2021

دانلود اصول كنترل بیماریهای گیاهی _ جلوگیری از پیدایش آفت باكتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیكی 2021

دانلود اصول كنترل بیماریهای گیاهی _ جلوگیری از پیدایش آفت باكتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیكی 2021

لینک دانلود محصول

اصول كنترل بیماریهای گیاهی _ جلوگیری از پیدایش آفت باكتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیكی

 


جلوگیری از پیدایش آفت باكتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیكی


مقدمه :

آفت باكتریایی كه توسط باكتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است كه كاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می

باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد كه به سمت بالا تاب برداشته و نابودی آن تدریجا از لبه داخلی برگچه آغاز شده و به رنگ قهوه ای در می آید . گیاهانی

كه تحت تاثیر این بیماری قرار دارند به زودی پژمرده شده و از بین می روند .

معمولا این بیماری به میوه ها نیز سرایت می كند . در گیاهان گوجه نورس میوه آلوده به عامل بیماریزا از رشد خود بازمانده ، بد شكل شده و گاهی اوقات بر روی آن خطوط برجسته ایجاد می شود .


میوه هایی كه شدیدا تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند دچار اختلالات عظیمی در داخل میوه گشته و حفره هایی به رنگ زرد تا رنگ قهوه ای ایجادمی كنند و ممكن است دانه های این میوه ها به

رنگ تیره درآمده و به حد بلوغ نرسند . آفت باكتریایی گوجه مسئله ای است كه كشور كانادا و دیگر بخش های جهان را در بر گرفته است . روش كنونی برای مهار این آفت عبارتند از : كاشت دانه های

عاری از بیماری ، از بین بردن گیاهان تحت تاثیر این بیماری ، رعایت بهداشت در داخل گلخانه ، ضد عفونی كردن ابزاری كه برای هرس و گرده افشانی به كار می روند و استفاده از آفت كش های

شیمیایی. lysozyme نوعی از پروتئین است كه به طور طبیعی در بسیاری از موجودات زنده از قبیل ویروس ها ، باكتری ها ، گیاهان ، پرندگان ، خزندگان و پستانداران یافت می شود .


این پروتئین كه به دیواره سلولی باكتریهای خاص هجوم برده و آنها را نابود می سازد . در مهار آن دسته از باكتریهای هایی كه در تولید و نگهداری پنیر اثر می گذارند نقش بسزایی را ایفا كرده است .

عصاره های گرفته شده از كود می توانند در جلوگیری از ایجاد سطح ناهموار در سیب و همچنین به تعویق افتادن آفت در گوجه موثر واقع شوند . برخی مطالعات نشان می دهد كه مخمر قابلیت مهار آفت

ساقهای botrytisرا دارد كه با حفظ بهداشت گلخانه بازده میوه گوجه را افزایش میدهد . گونه ای به نام bacillus subtilis

می تواند بیماری را كاهش داده و در چندین محصول موجب پیشرفت رشد گردد. در كانادا پرورش دهندگان گلخانه ای استفاده از فراورده های بیولوژیكی را برای مهار بیماری ها ترجیح می دهند .

دانلود اصول كنترل بیماریهای گیاهی _ جلوگیری از پیدایش آفت باكتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیكی 2021

لینک دانلود محصول

دکمه بازگشت به بالا