بی صدا- تشخیص پردازنده گوشی اندروید | نحوه شناسایی سی پی یو (CPU) گوشی اندرویدی (2021)

بی صدا- تشخیص پردازنده گوشی اندروید | نحوه شناسایی سی پی یو (CPU) گوشی اندرویدی (2021)
بسیاری از مردم به دلایل مختلف، میخواهند تشخیص پردازنده گوشی اندروید خود را انجام دهند. این کار بسیار ساده است و نیاز به برنامه شناساسی سی پی یو گوشی دارد. در این مقاله روش شناسایی نوع CPU موبایل را به شما خواهیم گفت.
برخی از مردم دوست دارند بدانند که دستگاه در جیبشان، قدرت خود را از چه چیزی میگیرد. برخی دیگر به سادگی مشخصات گوشی خود را فراموش میکنند. در هر صورت، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه پردازنده گوشی اندرویدی خود و سرعت آن را ببینید. در ادامه با روش شناسایی نوع پردازنده گوشی همراه ما باشید.
روش تشخیص پردازنده گوشی اندروید
Table of Contents
متأسفانه، برخلاف مشاهده میزان رم در دستگاه اندرویدی شما، اطلاعات سی پی یو، اطلاعاتی نیست که بتوانیم در برنامه تنظیمات داخلی پیدا کنیم. بنابراین تشخیص پردازنده موبایل بدون نرم افزار امکان پذیر نیست. در عوض، ما از یک برنامه کاربردی به نام «DevCheck» و برنامههای دیگر استفاده خواهیم کرد. نحوه تشخیص مدل cpu به صورت زیر است.
ابتدا DevCheck را از فروشگاه Google Play در دستگاه اندرویدی خود دانلود کنید. این برنامه برای مدت طولانی در دسترس بوده است، رایگان است و استفاده از آن ساده است و بسیار مورد تمجید قرار گرفته است.
بعد، برنامه را باز کنید. با برگه “داشبورد” که نمای کلی از وضعیت دستگاه شما است، روبرو خواهید شد. به برگه “سخت افزار” بروید.
در بالا، نام پردازنده خود را خواهید دید. در برخی موارد، ممکن است نام کامل آن را نداشته باشد. برای یافتن نام کامل، مثلا «Snapdragon 765 5G»، میتوانید شماره مدل را در وب جستجو کنید.
نحوه تشخیص نوع سی پی یو گوشی چگونه است؟ برای مشاهده سرعت پردازنده، میتوانید به برگه “داشبورد” برگردید و وضعیت CPU را تماشا کنید. اندازه گیری کردن «سرعت» یک پردازنده سخت است و احتمالاً این اعداد چیز زیادی به شما نمیگویند، اما برای پاسخ به کنجکاوی شما اینجا هستند. DevCheck یک برنامه بسیار کاربردی است که اگر در مورد عملکرد داخلی گوشی خود کنجکاو هستید، میتوانید آن را داشته باشید. این میتواند اطلاعات زیادی را در مورد چیزهای دیگر نیز نشان دهد، مانند سلامت باتری، اتصالات شبکه و اطلاعات دوربین.
برنامه های شناساسی سی پی یو گوشی
تلفنهای اندرویدی مختلف، حتی آنهایی که برند مشابهی دارند، میتوانند مشخصات متفاوتی داشته باشند و فراتر از حافظه و حافظه داخلی هستند. اگر میخواهید ویژگیهای خاصی را در تلفن اندرویدی خود بررسی کنید، میتوانید از این برنامهها برای انجام این کار استفاده کنید. میتوانید از آنها برای بررسی حافظه، باتری، پردازنده، ویژگیهای نمایش صفحه و بسیاری موارد دیگر استفاده کنید.
در اینجا گردآوری ما از بهترین برنامه های اندروید برای بررسی مشخصات سخت افزاری گوشی شما آورده شده است.
Inware
برنامه Inware یک برنامه اندرویدی زیبا است که میتواند به شما کمک کند ویژگیهای سخت افزاری مختلف گوشی خود را بررسی کنید. حجم آن تنها کمی بیش از 2 مگابایت است، و با آن، میتوانید چندین ویژگی دستگاه خود را بدون نیاز به جستجوی جعبه همراه گوشی اندروید، بررسی کنید.
برنامه Inware دارای یک رابط کاربری شیک است، اما مهم تر از همه، به شما امکان میدهد مشخصات گوشی خود را دقیق بررسی کنید. میتوانید ویژگیهای مختلف نرمافزار از جمله نسخه فعلی اندروید، نسخه از پیش نصب شده اندروید، سطح امنیتی، بهروزرسانی سیستم Google Play و غیره را مشاهده کنید. این برنامه شناسایی موبایل اندروید، ویژگیهای سختافزاری مختلف را نشان میدهد، از جمله ویژگیهای صفحه نمایش (رزولوشن، اندازه، نسبت تصویر، رفرش ریت، پشتیبانی از PPI و HDR)، پشتیبانی از تأیید هویت اثر انگشت و چهره، SoC (هستهها، خوشهها، فرکانس، GPU)، حافظه داخلی، رم، باتری، اتصال، دوربین و بسیاری موارد دیگر.
CPU-Z
برنامه CPU-Z نسخه موبایل برنامه محبوب دسکتاپ است که به شما کمک میکند مشخصات سخت افزاری رایانه شخصی ویندوز خود را بررسی کنید. مانند نسخه PC، CPU-Z موبایل نمای دقیقی از ویژگیهای سخت افزاری مختلف را به شما ارائه میدهد. با CPU-Z، میتوانید به سرعت ویژگیهای SoC تلفن Android خود، از جمله هستههای CPU و سرعت کلاک را بررسی کنید. همچنین ویژگیهای کلی مانند RAM، حافظه داخلی (کل و در دسترس)، نمایشگر، نسخه اندروید و ظرفیت باتری را به شما ارائه میدهد.
سایر مشخصات مانند سنسورها، دمای باتری، دسترسی و زمان کارکرد سیستم نیز به روشی بسیار در دسترس ارائه شده است. یک بخش جداگانه برای حرارت نیز وجود دارد. برای گرما، اگر اعداد غیرعادی را مشاهده کردید که ممکن است باعث نگرانی شود، خوب است بدانید که چگونه از داغ شدن بیش از حد تلفن اندرویدی خود جلوگیری کنید. اگر از CPU-Z در ویندوز استفاده کرده اید، با این برنامه احساس راحتی میکنید.
برنامه تشخیص پردازنده گوشی اندروید Device Info HW
یکی از روش های تشخیص پردازنده گوشی های اندرویدی، استفاده از این برنامه است. اطلاعات دستگاه HW همه چیز را یک درجه بالاتر میبرد تا تمام پیچیدگیهای سخت افزار را در اختیار شما قرار دهد. این دارای اصول اولیه، از جمله حافظه، ذخیره سازی، ویژگیهای SoC، باتری، ویژگیهای نرم افزار، و موارد دیگر است. علاوه بر اینها، Device Info HW جلوتر میرود تا مواردی مانند نوع رم، سرعت تخلیه باتری، حرارت، پارتیشنها و کدکها را به نمایش بگذارد. به ویژه در سختافزار دوربین عمیق تر میشود. به این صورت جزئیات دیافراگم، فاصله کانونی، زوم، فروشنده، میدان دید و سایر جزئیات کوچکی را که ممکن است علاقه علاقهمندان به عکاسی را برانگیزد، بررسی میکند.
برنامه تشخیص پردازنده گوشی اندروید Device Info
اطلاعات دستگاه شامل یک داشبورد و چندین منو در بالا است که ویژگیهای مختلف تلفن Android شما را برجسته میکند. میتوانید همه چیز را از دوربین، حافظه، نمایشگر، شبکه، باتری و سایر ویژگیهای سختافزار ضروری گوشی خود بررسی کنید. این برنامه با توجه به طراحی رابط کاربری و انیمیشنها ممکن است برنامه مورد علاقه شما باشد.
Geekbench 5
برنامه Geekbench 5 به دلیل انجام تستهای معیار سخت افزاری معروف است. Geekbench 5 به عنوان یک برنامه کاربردی برای معیارها، اطلاعات بیشتری در مورد ویژگیهای سختافزار گوشی شما ارائه میدهد. بنابراین، مطمئناً میتوانید از Geekbench 5 برای بررسی مشخصات و همچنین دیدن سرعت گوشی خود استفاده کنید. در یک نگاه چیز زیادی وجود ندارد، اما بعد از انجام یک بنچمارک میتوانید نکات بیشتری را دریافت کنید.
برنامه تشخیص پردازنده گوشی اندروید System information
یک روش شناسایی نوع CPU موبایل، برنامه System information است که دارای داشبوردی است که آمار استفاده رم، پردازنده مرکزی، فضای ذخیرهسازی و باتری تلفن Android شما را نشان میدهد. این اطلاعات را در منوهای این برنامه شناساسی سی پی یو گوشی با جزئیات مرتبط در داخل آن قرار میدهد که فقط با یک ضربه میتوانید ببینید.
سوالات متداول
از کجا بفهمیم گوشی اسنپدراگون است؟
با استفاده از برنامه Devcheck میتوانید نوع پردازنده گوشی خود را پیدا کنید.
نوع پردازنده گوشی من چیست؟
با برنامه هایی مثل Devcheck یا Inware میتوانید نوع پردازنده گوشی خود را ببینید.
سخن پایانی
اندروید برنامههای متنوعی برای هر چیزی دارد و روش شناسایی نوع CPU موبایل هم از این قاعده مستثنی نیست. اگر میخواهید عمیق تر در ویژگیهای سختافزاری گوشی خود غوطهور شوید، این برنامهها و آموزش تشخیص نوع پردازنده در گوشی های اندرویدی، به شما کمک میکنند تا تقریباً هر چیزی را در مورد دستگاه خود به طور کامل بررسی کنید.
بی صدا- تشخیص پردازنده گوشی اندروید | نحوه شناسایی سی پی یو (CPU) گوشی اندرویدی (2021)
لینک مطلب